Logo

LINE UP 2023

30 september 2023

GEORGE BAKER

50 jaar staat George Baker, alias Hans Bouwens, nu inmiddels alweer op het podium, zowel nationaal als internationaal. In die 50 jaar schreef Hans pakweg 600 songs waaronder natuurlijk bekende hits als Little Green Bag en Una Paloma Blanca. Hij verkocht 25.000.000 platen, ging 20 keer de wereld rond en bouwde veel, heel veel herinneringen op.

DANNY PANADERO

Een optreden van Danny Panadero is in 1 woord, een belevenis! Wanneer je Danny Panadero ziet, krijg je een entertainer met humor, zelfspot en een fantastische zangstem. Hij weet het publiek te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. Naast dat Danny graag zijn Nederlandse repertoire zingt, draait hij zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit. Zijn slogan is dan ook: ‘’As Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore’’.

METZZO

Metzzo is de man… die eigenlijk alles kan! Geef deze Amelander een instrument en hij speelt de pannen van het dak, maar zijn accordeongeweld is van een andere planeet. Terwijl Daniëls vingers dansen over de toetsen slingert hij de ene na de andere hit het publiek in; met maximale polkapower en altijd 100% feestgarantie! Wat zit er toch in dat Amelander water? Wij snappen het ook niet, maar met deze artiest in hart en nieren op het podium is stilstaan écht geen optie.

FEEST DJ MAARTEN

Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.

Liebe leute, da sind wir wieder!

Das überschone, über tolle und ganz neue Oktoberfest 2023 steht vor der Tür! Besser gesagt... wir halen Deutsland-über-Alles wieder nach Leeuwarden! Wederom in de vergrote mega-tent aan de voet van de Oldehove! Mega-ruimte betekent nóg meer bier, nóg meer hübsch man- en nóg meer hübsch vrouwvolk. En natuurlijk sind da auch, viele und viele bratwursten!

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Oktoberfest Leeuwarden is op zaterdag 30 september van 17:00 – 00:00

Oktoberfest Leeuwarden vindt plaats in de megatent bij de Oldehove in Leeuwarden, makkelijk te bereiken van het centraal station (+- 10 min lopen)

Tickets zijn te bestellen via www.getickt.com

VIP-tafel: € 375

– VIP-tafel voor 8 personen
– 50 consumptiemunten inbegrepen
– Bediening aan tafel

VIP tafel indeling

Bij de VIP Tafels werken we met een first buy first serve systeem, dit houdt in dat hoe eerder jij jullie tafel(s) besteld hoe dichter jullie bij het podium zitten. Bij het kopen van meerdere tafels tegelijk houden wij er rekening mee dat jullie bij elkaar zitten.

Oktoberfest Leeuwarden is een 18+ evenement. 

Bij Oktoberfest Leeuwarden houden wij ons aan de Nederlandse wetgeving. Het is logisch dat net als in de rest van Nederland het gebruik of verhandelen van hard/soft-Drugs op Oktoberfest Leeuwarden niet wordt toegestaan. Meer info